Preacher

Tjenatjena! Nu har jag, pappa och Niklas precis kollat pa Preacher, en film som handlar om typ en kille som saljer knark for han har inga pengar annars och sa ska en kille hjalpa honom att komma ur det och typ bli kristen, den far 2 av 5 toasters av mig for den var seg.
Som ni kanske marker sa kan jag inte skriva dom tre sista bokstaverna pa den har datorn men ska be pappa forsoka fixa det nu, cya later!!!
Sorry! Inget smink... Shit assow

Bråttom!

Nu är jag hos Niklas, vi ska hoppa in i duschen nu och sen dra oss mot sköna Sköndal!


Pics


Bitterfitta

Godmorgon (?) Sitter i skolan nu med Niklas, han skulle följa med in på min lektion men en jävla bitterfitta till lärare tyckte inte att han fick vara där och då började vi bråka sen fick inte jag heller vara där så vi ska snart dra, fixa cigg och fixa lite grejer sen åker vi till pappa, kollar på film, äter godis, kebab och dricker cola såklart! ;) Vi hörs senare, hoppas ni hittar till den här bloggen och stannar!

Designtjaffs!

Får ha den här headern tills vidare, kommer ju ha massor av nya, fräscha bilder när vi kommer hem från Thailand som jag kan göra en ny design av - i photoshop, så ser det liiiiite proffsigare ut!

Nu ska jag försöka sova, i morgonbitti åker jag till Amanda på morgonen, dricker te och följer med henne till värdcentralen innan vi börjar - vi börjar 12.45! :)

Godnatt sötisar!


Elin, min sköna höna

Godkväll. Jag ligger i sängen, känner mig helt slut. Vill gå i ide ett par månader och vakna när solen skiner, när Elin är med mig och vi bara gör dom sakerna vi gjorde förut, när vi lagade chicken bits och pannkakor varje dag, hade fest en timme efter vi kom på att vi skulle ha det, vi satt själva på verandan och drack vin, whisky och sprit, var i Stallarholmen, festade tillsammans varje helg, när vi kissade i kors, blev daskade på rumpan. Jag saknar allt och jag tror det har påverkat mig mer än vad jag trodde att det skulle göra att Elin flyttade. Vi träffas typ varje helg nu (bättre än för ett tag sen när det inte ens var så ofta) men jag behöver mer tid. Jag vill inte ha det såhär. Kom tillbaka!


Najs


RSS 2.0