specialorders

Jag och Frida har gjort en blogg, den heter http://www.specialorders.blogg.se, vi har inte börjat skriva där än men uppdatering kommer snart.

NEJ NU SKA JAG SOVA!

Hahah var bara tvungen att kolla statestiken innan jag somnar, det går uppåt må jag säga!
 I KNOW YOU LOVE ME!!!!!!!!

godnatt fuckers

Tack http://www.lisapremberg.blogg.se  för headern :)

Nu ska jag nog försöka sova efter som jag ska upp så satans tidigt i morgon.

Sen måste jag bara meddela att jag HATAR folk som snackar skit och hittar på saker om mig jämt och ständigt. Det finns fan gränser, lär er det någon jävla gång. Det är nog itne lika roligt när jag hittar på grejer om er sen. Fast så lågt ska jag änå inte sjunka men jag hoppas att andra sprider skumma rykten om er sen också! :)


hihi fjortis frida


night

Nu har jag precis duschat, vet inte riktigt vad jag ska ha på mig i morgon. Hat fan knappt några kläder hos pappa. Tur att jag ska till mamma där jag har nästan alla kläder förutom det som är här och utspritt hos alla kompisar.
I morgon hade jag tänkt att jag ska gå upp vid 06.10 så jag slipper stressa innan skolan, det är fan det värsta jag vet. Slutar typ 15.50 i morgon .. :/ Skit sent. Får se vad jag gör efter skolan, Surre ville vara med mig en stund så kanske är med honom lite innan jag drar hem. Har varit dum mot honom så vi ska nog bara snacka lite. Tänker inte gå in på vad jag har gjort. "Feel the pain". Hhaha .. Vi är iallafall sams nu så det är nog lugnt.
 Surrrrre cooling

Stötte förresten på Mathias Gimhag och Steijner idag när jag,Jeffa och Frida traskade runt på lunchrasten. Oväntat!


Nu ska jag smörja in mig och borsta tänderna innan jag hoppar i sängen! Skriver ett inlägg innan jag somnar. Promise!



:)



- gjorde du något i sommar som du aldrig gjort förr?

Ja det gjorde jag, var på Gotland med skit sköna människor bl.a :)

- dog någon som stod dig nära? Nej :)

- vilka länder besökte du? Inga alls faktiskt i sommar, åker i höst

 - är det något du saknar sommaren 2009 som du vill ha sommaren 2010? Bättre väder i helheten, annars har jag haft en skit rolig sommar.

- vilket datum från sommaren 2009 kommer du alltid att minnas? 3/6 när det var bal ,10/6 när det var skolavslutning, 6/7 när vi drog till Gotland oich 9/8 när Bajen vann mot Djurgården sist

- största misstaget? Hm, inget speciellt sådär men tråkigt att jag och Elin inte hängde med till Englunds landställe ..

 - har du varit sjuk eller skadat dig? Njea, ramlat med moppen lite och fått endel skrapsår men det är ju inte värsta grejen

- bästa köpet? Har shoppat super mycket nya kläder men mina senaste klackskor är skit snygga och det är nog ett av det bästa jag har köpt men har köpt två kavajer och en jeansjacka som jag använder mycket också

- gjorde någonting dig riktigt glad? Ja, jag har nog varit glad i stortsätt hela sommaren förutom i början. Det som gjorde mig mest glad var nog att jag och Niklas hittade tillbaka till varandra efter bara tre veckor

- vilka låtar kommer alltid påminna dig om sommaren 2009? Eminem - Ass like that, David Guetta ft Akon - Sexy bitch och Svennebanan som har spelats sönder.

- va du gladare eller ledsnare i sommar jämfört med tidigare somrar? Det är ju alltid till och från

- hur tillbringade du midsommarafton? Alicia hade fest så var där och hade skit roligt :)

- favoritprogram på tv? Kollar typ aldrig på tv

- något du önskade och fick? Hmm, det kommer jag inte ihåg men jag tycker iallafall att den här sommaren har varit skit rolig.

- något du önskade dig men inte fick? Inget jag kommer på här heller

- vad gjorde du på första dagen på sommarlovet? Tror jag var på fest

- de bästa nya människorna du träffade? Har träffat många nya roliga människor men Louise som jag har känt länge men aldrig umgåtts med förut och Lina och Bella var några av dom. :)

- sommarens sötaste? Mina älsklings kompisar

- sommarens bästa? Gotland i Juli var nog det roligaste jag har gjort i mitt liv.
Var på bio med Elin Kim Henke Fredrik Johan och Mattias och såg Soaren med Göran, skitbra!
Jag och Alex deckade på Gotland, haha fina var vi också!
Jag,Frida,Lollo,Nellie och Sophia åkte in till stan och kollade på Pride



Sedan har jag såklart festat galet mycket

två skönhetstips

En sak som alla tänker på är ögonbryn även fast man inte vet om det. Har en person skitfula ägonbryn så ser man det. Såhär ska ett ögonbryn se ut.

En annan grej är att om du äter citroner så gör de att din magsäck förminskas och du blir mätt mycket snabbare, det gör att du går ner i vikt. Jag menar inte att man måste vara pinnsmal för att vara fin men det är finare att vara smal än tjock.


segt

Har precis ätit middag. Började 10.15 idag med Svenska, vi hade bara genomgång sen vid 11.10 hade vi lunch, äckligaste matsalen så kunde knappt äta för det luktade typ svett där inne också, ganska motbjudande faktiskt. Vi hade rast i typ en och en halvtimme sen hade vi våran första frisör lektion. Den var från 12.45 till 15.20. Det var väl sådär. Vi skulle klippa topparna på en docka och det var inte speciellt roligt. Trodde det skulle vara roligare men det är det faktiskt inte. Vill bara byta skola nu. Har rätt schyssta tjejer i min klass, dom är trevliga och sådär. Dom jag har pratat med iallafall. Vill nog ändå byta till Fredrika, jag skulle vilja se bygg, asså hur dom gör och sånt för det kanske är roligt.


Jag och Fanny (en tjej i min klass) tog bussen mot Gullmars efter skolan, för jag skulle till pappa. Och gissa vilka om kom på samma buss som oss ? Hhaha, Paow och Amir, Amir var mycket tjockare i ansiktet i verkligheten om jag ska vara ärlig, haha ..

Allt är iallfall lite små knas nu. Har nogsatt mig själv i den här sitsen, tyvärr.

Monday :/

Godmorgon! Gick upp för cirka en timme sedan. Nu sitter jag i min säng, ska snart borsta tänderna, sen ska jag börja gå mot bussen tänkte jag.


ångest

Ligger i sängen nu, har fixat klart att för att sova. Ligger bara här och tänker på allt som har hänt och hur saker kommer bli i framtiden. Menar inte långt framåt utan med skolan och sådära ..
Känner mig fortfarande osäker vart jag vill gå fortfarande. Helst vill jag gå Sam/-Turism på Fredrika med Frida och dom. Det är helt fullt där så kan ju bara glömma det. Kö är det till och med .. Så får se om jag stannar kvar i Tyresö eller om jag byter till Fredrika ändå. Vill inte lämna alla heller så det skulle nog kännas skönare att gå i Fredrika med alla andra även fast det är roligt att träffa nya människor också.
Det får ta och lösa sig snart, orkar inte hålla på.

Min header fuckar, det fungerar inte att få upp den på bloggen men ska be någon hjälpa mig med den så det ser trevligare ut.

Nu ska jag nog försöka sova lite iallafall. Det är en ny dag i morgon. Vill ha helg!!! :'(


bäst


Det här är helt klart den bästa låten just nu, bara för att det är Kissies favorit låt!

Lovet är slut och helgen också

Tjena, sitter på mina coola NYPD sängkläder och chillar lite. Ska berätta lite om helgen som varit, har haft skit roligt faktiskt.
Fredag: Slutade typ 14.30 i skolan, då drog jag till handen och mötte Nellie. Där stötte vi även på Simon Röse, Mackan och Snefot. Dom skulle kirra dricka och eftersom att jag inte hade gjort det än så fixa dom till mig också, as schyyyysst. Efter det mötte jag och Nellie Surre och var med honom ett tag sen kom mamma och lämnade pengar till mig för jag skulle köpa ett par skitsnygga klackskor  och det gjorde jag också. Skit najs. Sen drog jag till Frida där hon och Lollo va, vi började fixa oss sen körde Fridas mamma mig, Nellie och Frida till Johanna som hade fest. Lollo orkade inte hänga med, skit onajs. Jaja, kul hade vi iallafall! :) Kom hem med sista nattbussen med Elin, Mackan, Snefot och Robin. Frida och dom andra missade sista bussen så dom GICK från Österhaninge till Västerhaninge. Det är fan skit långt!



Lördag: Vaknade hos Frida. Sen kom Lollo Johansson och några förbi och skulle hämta Elin för dom skulle till Handen och fixa lite grejer. Vi började funta på att kanske ha lite chill hos Frida men Alicia hade fest så vi drog dit istället. Det var roligt där med. Hade mina nya klackskor, och jääävlar vad dom är höga alltså. Ramlade i en trappa haha ..


Haha och sist men inte minst "dagens outfit and facelook" ;)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0