bloggvarde.se


Jag kollade upp värdet på min blogg, haha lite roligt faktiskt. 3490 kr, mja skulle ju inte vara helt fel att ha i fickan nu på dirren men jag tror bloggen höjs i värde ju längre jag har den och ju mer jag skriver i den. Det var ändå rätt mycket tycker jag eftersom att jag inte har uppdaterat på en månad.


dagens outfit & facelook


Tröja - gt
Linne under - gt
Jeansleggings - vero moda


Och såhär ser jag ut typ, I'M SO CUTE! ;)
som tur är så ser man inte hur torrt min ansikte är just nu, ush! Blir fan deprimerad assååå.


najs & bajs


1. Lårhöga stövlar - De är skit snygga sen värmer dom kanske benen lite mer än andra? På Bianco och Scorett har de skitsnygga stövlar, kolla där!

2. Estet - bild/formgivning - Faktiskt en super rolig linje, om man gillar att rita och skapa, lära sig mer om kamera och photoshop. Jag har dessutom ett jätte skönt schema, min tidigaste dag är liksom 8.45 sen börjar jag mellan 9.00 & 10.20 varje dag.


3. Vakna med The Voice - Så himla roliga att lyssna på, de driver med de stora bloggarna osv. Jakob Öqvist är min favorit.





1. Time out - Det där dåliga jävla "humor"-programmet. Fan det suger ju k*k, fattar ingenting heller och det gör det ju inte roligare direkt, ush.

2. Inomhusrökare - För det första så smakar det skit, för det andra så lukar det skit och för det tredje så blir tapeterna skit äckliga, det samlas typ kära eller nåt där.


3. Olycklig kärlek - Det finns nog inget värre i hela världen. Att älska någon som inte älskar en tillbaka är den värsta känslan. Man vill men det går inte. Olycklig kärlek kan ju vara om någon man älskar dör också, det ingick alltså i den här kategorin även as jag främst menade pojke-flicka-kärlek.


back here again

Hejhej, jag börjat tröttna lite på att Frida aldrig uppdaterar i våran blogg men jag vill ändå fortsätta. 
Jag kommer f.r.o.m nu börja skriva i den här också. :) 
Kommer skriva om dagens outfit, vad jag gör på dagarna, kärlek, vänner och sen det jag känner för. Ni får tipsa mig vad ni vill att jag ska skriva o.s.v :) Puss!

RSS 2.0